чому вона крива, я це посилання зкопіював з іншого форума
Бистрее ветра
ЦитатаStarlighter ()
Какая то стремная ссылка. Ни условий участия, ни роудбука....
а чому вона стрьомна? Щодо відсутності роудбука, то це дійсно якось дико, а ще мене дивує, те що на карті непозначені КП, а також немає інформації де відбудеться Старт, а де Фініш, хоча на самій карті позначені Старт і Фініш.
Тоді організаторам потрібно написати рекламацію, про їхні недоліки в оголошенні бревета.
Дата: Понедельник, 21.04.2014, 00:00 | Сообщение # 12
Постоянный
Статус: Вышел
На Кременчуг (пригородный): N 6531 - Полтава(Ю)-Кременчуг 3:51-7:27 N 6533 - Полтава(Ю)-Кременчуг 9:00 - 12:51 N 6535 - Полтава(Ю)-Кременчуг 15:43 - 19:25 N 6537 - Полтава(Ю)-Кременчуг 21:25 - 01:01
Прокат и аренда байдарок, организация тур походов в г. Полтава. www.X-Style.top Присоединяйтесь к нашему каналу в ТЕЛЕГРАМ: https://t.me/joinchat/IWBrZhC_cBabSD_usZoK8A
Сообщение отредактировал gluk - Понедельник, 21.04.2014, 00:10
Дата: Понедельник, 21.04.2014, 00:34 | Сообщение # 14
Постоянный
якщо їхати в день бревета, то краще їхати такими поїздами http://floomby.ru/s2/WWG2cc , http://floomby.ru/s2/RWG29E поскільки Старт бревета почнеться в 9 год., то можна і останніми 2-ма поїздами приїхати з 1-посилання.
Дата: Воскресенье, 04.05.2014, 23:48 | Сообщение # 16
Постоянный
ЦитатаStarlighter ()
Конечно в день бревета! Или ты собрался за неделю выезжать?
а чому так відразу за неділю, а може хтось з полтавчан там має своїх знайомих і там же переночує в гостях, а потім своїм же ходом і приїде на місце Старту.
Добавлено (22.04.2014, 23:51) --------------------------------------------- Реєстрація вже почалась на форумі Велокремень.Тільки там на даний момент немає полтавчан, лише кременченчужани і то 4-ро, і я, один з полтавщини.
Добавлено (04.05.2014, 22:48) --------------------------------------------- Вітаю з 1-им кременчуцьким бреветом на 200 км!!! Мої короткі враження про бревет 200 км "Пікнік на колесах". Маршрут був досить цікавим, але сама дорога була в більшості припаскудною, і якби не часті спуски з підйомами, то я б тоді не втомився не проїхавши і половини маршруту, а так довелося доссить часто зупинятися і інколи доводилося і пішки іти, бо вже не було сил їхати. лише після того як трішки пообідав і хотів ще полежати, але потім передумав, бо боявся що засну і тоді б наврядчи я б проїхав цей бревет навіть з коротким маршрутом. Сама наскладніша дорога була в м. Світловодськ, а особливо за переїздом і до Т-образного перехрестя бо дорога була геть розбита, і ями були такої глибини, що можна колеса погнути (якщо їхати на швидкості), а от оминати не було можливості, поскільки оминеш одну яму, то вскочиш в іншу. Я був свідком як на цій ділянці їхала фура, так здалося що це анаконда повзе, а не автомобіль з великим причіпом (інакше кажучи "Фура"). окрім світловодська ще була складна ділянка в районі між с. Григорівка і Дмитрівка. Взагалі цей маршрут був багатим на спуски і підйоми, з яких лише 1 % були більш менш нормальні, без значних вибоїн і крутих спусків з підйомами.
Дата: Воскресенье, 04.05.2014, 23:55 | Сообщение # 17
Постоянный
Alen_Rid, Мои поздравления . сколько было участников на старте и сколько доехало? Прокат и аренда байдарок, организация тур походов в г. Полтава. www.X-Style.top Присоединяйтесь к нашему каналу в ТЕЛЕГРАМ: https://t.me/joinchat/IWBrZhC_cBabSD_usZoK8A
Дата: Понедельник, 05.05.2014, 18:44 | Сообщение # 19
Постоянный
ЦитатаАнатолий ()
поздравляю с первым бреветом 2014.
Дякую за привітання!!!
ЦитатаАнатолий ()
Народу было много?
дуже багато всього 9 чоловік 3-є полтавчан, + я з полтавщини і ще один був з Кривого рогу, хоча він на форумі не реєструвався, а той із Світловодська, взагалі непоявивився і кременчужанина одного небуло.
Мои поздравления specool .сколько было участников на старте и сколько доехало?
Дякую...! Скільки учасників, то я вже Анатолію відповів. Щодо кількості то доїхали мабуть всі, тільки от одного незнаю, хто з яким часом вклався, поскільки, коли я приїхав на місце фінішу, то нікого вже не було, пороз*їзджалися подомівках, навіть і свідоцтва про бревет нікому недали, бо їх мабуть і наявності не було, тому і нічого було вручати і записувати там результат.
Добавлено (05.05.2014, 17:44) --------------------------------------------- Щодо кількості чоловік на бреветі, то я трішки помилився, хоча стартували 9 чоловік, а вийшло 8. Результати Кременчуцького бревета 200 км "Пікнік на колесах" тут
Так и дистанция 224 км ( бревет "Ахтырский транзит" 207 км ).
Абсолютно вірно, але окрім дистанції, і ще й маршрут виявився складнішим аніж в Охтирськиому транзиті, де дорога була відмінна і спуски з крутими підйомами були відсутні. Шкода, що я так і незфотографував той участок, де дорога була взагалі припаскудна. Мене досить рано вимотали круті підйоми, яких в Полтавщині майже немає, а якщо і є то їх не так багато в одному районі, аніж там. Особливо було цікаво спускатися з гори, коли попереду одні ями, то насипи з каміння, а на самому крутому спуску я ледь не злетів, як літак в повітря , то ж довелося пригальмовувати, бо попереду ще виявилися не одні ямки, а на швидкості влітати в ямку, досить небезпечно, навіть коли вона буде маленькою, то не варто так ризикувати ані своїм здров*ям, ані своїм велобайком.
Швяльбе полуслик 1,5. Очень доволен. Остальное в личку дабы не сочли рекламой.
Если ты прорекламируешь хорошие покрышки, и кто-то себе купит такие же, то разве это плохо? Отзывами о хорошем продукте нужно делиться, да и о плохом тоже.