Дата: Понедельник, 17.05.2010, 12:39 | Сообщение # 1
Постоянный
Статус: Вышел
Приглашаются все неравнодушные "вкрутить" педали!!!
ВСТРЕЧА КАЖДОЕ ВОСКРЕСЕНЬЕ в9:45 возле памятника Т.Г Шевченко (Краеведческий музей)
Старт в 10.00 Если опаздываете или нестыковка по времени - ЗВОНИТЕ ЗАРАНЕЕ! Найдём где "подобрать" Расстояние 30 - 130 км. Темп - по последнему участнику. Но сильно не расслабляйтесь! Cредняя скорость 15-25 км./час, максимальная - согласно дорожным ограничительным знакам . Передний свет и задние мигалки - жизненая необходимость, ради собственной безопасности. Наличие светоотражающих накидок приветствуется. Ремкомплект, зап. камера, насос, питьевая вода, еда на раз перекусить, шлем - минимум необходимой снаряги. Провертье техническое состояние своих велоконей и вперёд!
Фотографии оставляйте в темеФото с покатух(Admin) Мощный ВелоСвет, фонари, фары, налобники. Гарантия+сервис Зимние велоперчатки, очень тёплые, всего 150грн./пара, размеры M, L, XL, цвет чёрено-бело-красные и чёрно-синие Разная велоформа, зимняя велоодежда, зимние балаклавы ICQ: 647034635, т: 066 0432428, 067 7628649
Дата: Суббота, 08.11.2014, 01:38 | Сообщение # 1244
Постоянный
Усім Привіт! Ну то як, в неділю хтось планує кататися, якщо так, то я пропоную такий маршрут, який називається Полтава--Писаревщина - місток через річку Ворскла - Матвіївка--Полтава. Старт: біля пам.Т.Г. Шевченку; Фініш: зуп. Б.Хмельницького. Якщо буде дощ, то поїздка відміняється.
Сообщение отредактировал Alen_Rid - Суббота, 08.11.2014, 01:57
Дата: Суббота, 08.11.2014, 11:16 | Сообщение # 1245
Постоянный
Alen_Rid, дай трохи більше інформації що до твого маршруту. А саме що буде асфальт, чи лише грунти і так далі. За останній місяць це буде четверта туди поїздка в цій місцевості. Пропоную варіант від Колі (Орион) http://sport-pl.at.ua/forum/2-442-1 , дещо змінемо для зручності.
Дата: Суббота, 08.11.2014, 22:17 | Сообщение # 1250
Постоянный
Може хтось і їздив разів 10, а я і ще де хто таким маршрутом ще не їздили. В мене є кілька варіантів куди можна і ще проїхатись. Можна гайнути в Опішню прямиком по дорозі, потім з Опішні поїхати в Котельву, а вже з Котельви на Полтаву. При маршруті виходить 136 км. http://www.gpsies.com/map.do?fileId=rxlewzhjrlktuosy
Дата: Суббота, 08.11.2014, 22:23 | Сообщение # 1251
Постоянный
ЦитатаAndreich ()
ідея Їхати асфальтом за такої погоди не є гарною.
А чим погода неподобається, нормальна зараз погода. Це якби сказати що дощ проливний пройшов, що там в тих місцях не можливо буде проїхати, чи сніг замів дороги і теж проїхати не можливо, бо в таких селах як Матвіївка взагалі ніхто нечистить.
Дата: Воскресенье, 09.11.2014, 08:36 | Сообщение # 1252
Постоянный
Соберемся и решим коллегиально куда и как ехать, раз нет единого пока решения. Расстояние, скорость и продолжительность будет зависеть от пожелания собравшихся участников.
Дата: Воскресенье, 09.11.2014, 20:24 | Сообщение # 1253
Заглянувший
Alen_Rid, хоч ми і трохи бачились, дякую за організацію. Олегу і колезі - за компанію. А скрипіла у мене піщинка в затискачі підседільнго штиря, сука
Добавлено (09.11.2014, 19:24) --------------------------------------------- Andreich, якби я читав форум ми б точно не зустрілись. Радий був побачитись.
Дата: Воскресенье, 09.11.2014, 23:50 | Сообщение # 1254
Постоянный
ЦитатаMavz ()
дякую за організацію.
та нізащо. Шкода, що мій маршрут відхилили, іншим разом сам поїду, або ж з кимось, хто ще не бував в тих краях.
Хоч ви і дременули вперед з тими хлопцями які нас наздогнали, то я таки вирішив продовжити рухатися вздовж річки в сторону Старих Санжар, де я потім кілька разів заїзджав в тупики, після чого я тоді повертав назад, а вдеяких випадках довелося і по хащам по лазити щоб скоротити шлях від тупика. А поки я шукав вірний шлях до Старих Санжар, я знайшов гарне місце, де був пляж, де потім вирішив трішки зкупнутися. Вода була холоднюща, особливо для ніг, бо поки відходив від берега в річку, то пальці ніг досить швидко починали мерзнути ніби від морозу. Нажаль мені так і невдалося доїхати до Нових Санжар, бо вже починало сідати сонце, проте я таки потрапив в село Старі санжари, після чого я тоді вирішив від них їхати додому. піднявся на гору і поїхав в сторону Судіївки, поки я їхав виїхав на гору то вирішив вже перекусити, поскільки вже дуже хотілося їсти. До речі, під час одинокої покатушки я ще встиг пофотографувати де які місця. Фото викладу пізніше.
Дата: Понедельник, 10.11.2014, 00:06 | Сообщение # 1255
Постоянный
забув сказати, що я сьогодні добре накатався, а кілометраж в мене вийшов 109.5км - це включно з виїздом з дому до міста і + покатушка з поверненням додому. Я ще відразу як приїхав в своє село поїхав в бар випив в кредит півлітра пива, бо дуже захотілося чогось випити, а потім поїхав додому взяв шгроші і знову поїхав в бар щоб віддати кредит, після чого я ще зайшов в маркет і купив пивка з чіпсетами, щоб і ще дома попити, але так і не попив бо чомусь вже пиво не лізло в рот, як зайва склянка горілки.
Дата: Понедельник, 10.11.2014, 01:31 | Сообщение # 1256
Постоянный
ЦитатаAlen_Rid ()
забув сказати, що я сьогодні добре накатався, а кілометраж в мене вийшов 109.5км - це включно з виїздом з дому до міста і + покатушка з поверненням додому.Я ще відразу як приїхав в своє село поїхав в бар випив в кредит півлітра пива, бо дуже захотілося чогось випити, а потім поїхав додому взяв шгроші і знову поїхав в бар щоб віддати кредит, після чого я ще зайшов в маркет і купив пивка з чіпсетами, щоб і ще дома попити, але так і не попив бо чомусь вже пиво не лізло в рот, як зайва склянка горілки
АлкоГоль и покатухи .... не совместимы!!!))) Можно доверять только двум людям. Себе и тому чуваку в зеркале.
Дата: Понедельник, 10.11.2014, 19:51 | Сообщение # 1257
Постоянный
ЦитатаPetry4e ()
АлкоГоль и покатухи .... не совместимы!!!)))
Якщо уважно читав, то я випив вже після покатухи, а не під час покатушки. Тому в цьому вчинку нічого страшного немає, і до того ж "Пиво - не горілка". І ще одне скажу, пивка можна і під час покатухи випити, але потрібно знати міру.